Serendipity Hackers BV

serendipityhackersSoms slaat het universum de plank zo volledig mis dat je niet gelooft dat je er deel van uitmaakt. “Dit is niet míjn universum”, roep je dan. Er is een ripple in de force, alles staat net niet meer op z’n plaats, je hart klopt de hele dag net iets sneller en de zon schijnt net iets te fel. Kortom, er komt niets meer uit je handen en je gedachten zijn constant ergens anders. Je bent op zoek naar een oplossing voor een probleem dat je nog niet helemaal begrijpt. Je weet dat het moment dat het weer goed komt vanzelf gaat komen, maar je kunt er niet op zitten wachten. Gewoon omdat je daar geen zin in hebt, en omdat het al je andere gedachten en activiteiten gigantisch aan het belemmeren is. Je moet er iets op te verzinnen. Maar daarvoor moet je vaak mensen beinvloeden. Mensen kan je niet beïnvloeden. Maar het kan wel.

Bij Serendipity Hackers BV zit een team van hackers klaar om de ripple weer glad te trekken. Getraind in empathie en zieleroerselen kunnen de hackers degene die jij moet beïnvloeden toevalligheden voor de neus schuiven. Met uitgebreide kennis van het internet en grootstedelijke infrastructuur kunnen zie iedereen alles laten zien en beseffen wat je maar wil.

Misschien weet je zeker dat jij de juiste kandidaat bent om eindelijk eens uitgenodigd te worden voor een sollicitatie in de culturele sector? Ook daar kunnen de hackers jouw toekomstige werkgevers op wijzen. LinkedIn bestaat enkel nog uit jouw pagina, ze krijgen een artikel voor de neus waaruit blijkt dat jouw minor Slavisch talen ontzettend waardevol is en je achternaam past in een keer in hun diversiteitsprofiel.

Of wil je dat je target nu eindelijk overtuigd raak van zijn of haar liefde voor iemand? Onze hackers weten webpagina’s door te linken naar de juiste Facebookpagina, spelen het juiste liedje in het cafe waar je target zit te typen of spelen een passende ‘grijp je kansen wanneer het nog kan’-TEDtalk achter elke Youtubelink die target aanklikt.

En wil je dat je ouders je iets cadeau doen? Vrienden en collega’s van je ouders lezen alleen nog maar wetenschappelijke artikelen die uitwijzen dat het regelmatig geven van waardevolle producten aan je kroost de ouder-kind band versterkt en daarnaast een positieve invloed heeft op overige relaties. Natuurlijk hebben ze het daar even over tijdens de koffie.

SERENDIPITY HACKERS – VOOR ALS TOEVAL TE VRIJBLIJVEND IS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×