Herman het Instagramaccount

Ongetwijfeld zijn jullie allemaal wel eens jong geweest. Als je jong bent, dan krijg je te maken met opmerkelijke deelacties: poezieboekjes, vriendenboekjes, waterpokken en Herman het vriendschapsbrood. Een bakje levend deeg dat je tien dagen moet verzorgen – aangeleverd in een trommeltje door jouw beste vriend, waar alle handjes van Nederland al in hadden gegrabbeld – om het vervolgens te verdelen onder je liefste vrienden en van het laatste deel zelf een zompig brood te bakken. Alsof je dan het lichaam van Christus met je vieze handjes opeet. Prachtig was die tijd.

Zoiets willen wij ook beginnen. Niet met borrelend deeg, maar met Instagram.

Niet alleen om ons weer jong te voelen, vooral omdat wij  een beetje de pech hebben dat ondanks dat we oneindig veel roem en erkenning op het internet nastreven, social media bij ons niet zo lekker gaat. We plaatsen onze ideëen, maken foto’s met een filter en retweeten nog eens wat hier en daar, toch hebben we het gevoel dat het niet wil vlotten.

Daar hebben we nu de oplossing voor: Herman het instagramaccount. Wij gaan onze social media crowdsourcen.

Elke week gaat iemand anders ons instagramaccount beheren. Je mag er mee doen wat je wil, als je je social assets maar deelt: selfies, je eten, je frustraties, je leven. Ook ideaal voor iedereen die zichzelf wel wil laten zien aan de wereld, maar dat niet per se onder persoonlijke titel wil doen. Daar bieden wij nu een podium voor.

We begrijpen natuurlijk dat niet iedereen direct klaar is voor dit experiment, daarom zullen wij zelf starten. Iedereen die het daarna graag wil overnemen, stuur een mail naar info[at]stiefcollectief.nl.

Vanaf morgen. Dus volg ons op instagram, daar heten we – lekker overzichtelijk – stiefcollectief.

Herman het instagramaccount – crowdsource Stiefcollectief

5 thoughts on “Herman het Instagramaccount

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×