Gewoon okëe kinderen

gewoon okee kinderen, discours, agile, lean

Wij hebben zelf geen kinderen, en we hebben ook niet het idee dat we die in de nabije toekomst gaan krijgen. Hoewel, je weet nooit wat er kan gebeuren als je eens in de zoveel tijd de verhalen uit het roddelcirciut van je middelbare school weer ter oren komen. Het gebeurt.

We weten dus niet heel veel van kinderen, maar we weten wel dat ze óf ontzettend leuk kunnen zijn, óf ontzettend stom. Kinderen zijn nooit gewoon ok, ze zijn altijd een extreem.

Nu lever je er óf heel veel voor in, óf je krijgt er heel veel voor terug. In de toekomst zijn ze óf ontzettend goed bezig, óf faliekant aan het mislukken. En als ze zo extreem zijn, kosten ze ook altijd veel geld.

De oplossing

Wij gaan ervoor zorgen dat u gewoon okëe kinderen krijgt en het voordeel is dat deze ook nog eens gewoon goedkoop zijn. ‘Hoe doen jullie dat?’, vraag je je af. Nou, gewoon. Wij zorgen ervoor dat oké normaal wordt. Oké is namelijk al heel lang normaal, maar waarom niet met kinderen?

Geschiedenis en implementatie

Gedurende twee jaar heeft onze R&D-afdeling gewerkt aan een innovatieslag. We zijn trots dat onze inspanningen hebben geleid tot een ‘zeitgeistbestendig’ concept dat nu eindelijk zijn potentie gaat bewijzen. We zetten dit minimaal werkbare product in eerste instantie uit op de markt voor kinderen en zullen dan andere markten gaan verkennen. We voorzien kansen in de sector voor adolescenten, postpuberalen, recruitment, business, zorg en voedselindustrie. Dit alles doen we uiteraard agile.

Expansie

Het ‘gewoon okëe discours’ (bèta) heeft de potentie om de wereld te veranderen. U hoeft niets te kopen. U kunt gewoon meteen instappen. Later zeggen ze allemaal: ‘die mensen van Stiefcollectief, die hebben de wereld gewoon oké gemaakt.’

Maar voor nu, laten we beginnen bij gewoon okëe kinderen.

GEWOON OKËE KINDEREN – VOOR OUDERS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×