Dateweek

dateweek

Dit is een ontzettend goed idee en gelukkig hebben wij het niet bedacht, want dan was het waarschijnlijk niet uitgevoerd.

Het concept Dateweek gaat daadwerkelijk plaatsvinden. Van 26 tot 30 oktober gaan dateweekers op een oude vertrouwde date om elkaar te leren kennen en een leuke avond te hebben. Zonder swipen of ongemakkelijk profiel waarin staat dat je van reizen en eten houdt (ohjaaa?). In deze week vol dates kiezen je vrienden met wie je afspreekt en wat je gaat doen. Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is de dateweeker op pad met allemaal leuke nieuwe mensen en op vrijdag komt iedereen bij elkaar om terug te kijken op de week en met elkaar een feestje te vieren.

Wij zijn bepaald geen fans van geforceerde liefde (in alle facetten), maar de Dateweek kan ons wel bekoren. Zonder moeilijk over de liefde te doen spreek je met interessante nieuwe mensen af en daarnaast heb je ook je persoonlijke cheerteam om je heen. #foreveralone leek nooit zo ver weg.

Wil je nu ook een week daten? Lees hier hoe je kan beginnen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×