Stress-Air

vliegen, goedkoop, vlieftuigmaatschappij, bagage, griekenland, stunt

Ongetwijfeld stappen jullie ergens in de komende twee maanden in het vliegtuig. Heb je nog niet geboekt, dan zit je nu dagelijks in een incognitovenster op je werk op goedkopetickets.nl en kerosinekostniks.nu. Wij ook. Wij willen zo goedkoop mogelijk naar zo ver mogelijk en geloven pas dat het echt niet goedkoper kan als de laatste tickets er voor de hoofdprijs uit zijn gegaan en we een andere bestemming moeten uitkiezen. Helaas Zuid-Afrika, we vliegen toch maar naar Turijn.

Inmiddels is dit proces wel een essentieel onderdeel van ons vakantiegevoel gaan uitmaken. We kunnen niet meer zonder de stress en genieten heimelijk van de vernedering die je over je uitgestort krijgt zo snel je je vlucht selecteert. En dan hebben het nog niet eens over de vliegreis zelf.

Tegenwoordig hoeven wij niet op te scheppen over een upgrade naar business class, maar shinen wij met onze anekdote over die ene keer toen we 120 euro extra moesten betalen, omdat onze handbagagetas ‘too bulky’ was. Of toen we onze voornaam in plaats van onze achternaam hadden ingevuld en we er bij het boarden achterkwamen dat we niet mee konden op de vlucht. Heerlijk. Genieten.

Daarom zijn we Stress-Air gestart.

De formule is simpel: hoe meer stress, hoe goedkoper.

Het begint al bij het boeken van de vlucht: zodra je betaling wordt verwerkt, zie je meteen een aanbieding van een nog goedkopere vlucht bij een andere maatschappij. Waren we dan toch niet de goedkoopste?

Geen zorgen, onze communicatie-afdeling houd je op de hoogte van de status van je reservering, je vlucht en e-ticket. We informeren je over elke stap zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. ‘warning: your e-ticket is being serviced’, ‘your maximum bagage allowance is proclaimed in return’, ‘the date of your flight is currently awaiting your surveillance’ en ‘Please login.’

Bij Stress-Air maakt het niet uit of je drie uur of een half uur van te voren komt. Je komt er nagenoeg altijd achter dat je eigenlijk van een heel ander plek vertrekt.

We bieden verschillende pakketen aan:

Pakket 1: Het ‘we-zijn-er-bijna’ pakket

Was je gewend om vanaf Amsterdam (Rotterdam), Milaan (Bergamo) of Barcelona (Reus) te vliegen? Dat kan nu nog extremer. Wij bieden de vliegvelden Amsterdam (Bordeaux), Milaan (Gdansk) en Barcelona (Rabat) aan. Als je er een kleine reis voor over hebt, kan je voor stuntprijzen vliegen.

Pakket 2: Het ‘bagage-centraal’ pakket

Laat er geen misverstanden over ontstaan, Stress-Air heeft een zeer groot aanbod aan vluchten. Zo vliegen we vijf keer per week naar Kreta. Deze ontzettend goedkope vluchten zijn echter zonder bagage. Wees niet bang, natuurlijk kan je wel je strandjurkjes meenemen. Deze gaan mee met de bagagevlucht. Elke woensdag vliegt er vliegtuig met de bagage van de vijf vluchten naar Chersonissos, waar je vervolgens je bagage kan komen oppikken vanuit je resort waar je inmiddels al drie dagen hebt mogen vertoeven. Het vliegveld is maar een kleine twee uur rijden vanaf de meeste resorts.

Pakket 3: Het ‘stoelen-voor-iedereen’ pakket

Uiteraard zijn onze vluchten altijd te vol geboekt. Gelukkig kunnen de meeste passagiers de vertrekpunten van onze vloot überhaupt niet vinden, dus dat lost zichzelf altijd wel op. Mochten er toch te veel mensen op de vlucht zitten, dan komen we daar uiteraard pas achter zodra een of meerdere mensen bij het plaatsnemen overblijven. Deze mensen kunnen dan gaan ‘blind bieden’ met een passagier naar keuze. Wijs een persoon aan, jullie schrijven vervolgens beiden een bedrag op een papiertje waarvoor jullie mee willen vliegen en de hoogste bieder mag mee. Wees niet getreurd, een vlucht later is is verband met de éénwekelijkse bagagevlucht meestal niet zo’n probleem.

 

Stress-Air – please login

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×