Kantoormeubilair ‘Van het kastje tot de muur’

kantoormeubilair, kantoor, meubels, schutting, in de groep gooien, over het weekend tillen

Managementtaal is een verrijking van onze woordenschat. Er is zoveel onnodig werk dat opeens betekenis heeft gekregen, alleen al omdat we het met een metafoor kunnen benoemen. Het probleem is alleen dat het zo vaag blijft. Hoeveel fijner zou het zijn als kantoorpraat gewoon concreet werd?

Daarom hebben we een nieuwe lijn met kantoormeubilair: ‘Van het kastje tot de muur’. Deze meubelstukken kunt u gemakkelijk in uw bedrijf introduceren als onmisbare houvast wanneer mensen zich tijdens vergaderingen en bila’s weer hopeloos verliezen in kantoormetaforen.

 

HET KANTOORMEUBILAIR

De schutting
Een fysieke schutting waar je opdrachten, facturen en kladblaadjes overheen kan gooien. Flikker de hele projectmap over de schutting, dan zal de stagiair er mee aan de slag gaan. Of iemand anders. Of er gebeurt niets mee, maar je ziet het in ieder geval nooit meer terug.

De asbak
Om aan het eind van de dag je werk af te ronden hebben we deze bureauaccessoire. Hier tik je de laatste klusjes af. Staat schitterend naast een hoge stapel papier.

De vloerbedekking
Deze gestreepte vloerbedekking is een must voor elk projectteam. Moeten er beslissing worden genomen of vooruitgang worden geboekt? Blokkeer het proces gemakkelijk door op uw strepen te gaan staan. Uiteraard leggen we deze vloerbedekking kantoorbreed aan. Over de hele linie liggen de strepen kaarsrecht.

Het behang
Dit behang hangt niet aan de muur, maar komt in de plaats van uw flip-over. Tekening uw hele project uit. Rol het op en rol het vervolgens weer uit. U heeft nog nooit zo snel de effecten van uw werk gezien. Ook als loper verkrijgbaar.

De receptie-accessoires
In een leuk bakje bij de ongetwijfeld lieftallige receptionisten liggen de sleutels tot succes, kan je een wit voetje halen of een fris blikje scoren. Er staat altijd wat nieuw perspectief in de koelkast.

De stoelen
Uiteraard wilt u soms ergens goed voor gaan zitten. Daarvoor hebben wij superergonomische stoelen, alle hoeken 90 graden en zelfs als u uw nek ergens voor uit steekt, heeft u nergens last van.

Het plafond
Uiteraard van glas. Mat, transparant of gekleurd, alles zit in ons assortiment. Aan u de vraag, op welke verdieping zit u? Leuk in combinatie met de carriereladder om eronder te plaatsen.

De tafel
Op deze tafel kunt u werkelijk alles gooien. Van robuust materiaal, groot en rond. Ideaal voor een groep.

De drempel
Samen met je collega’s kun je eensgezind over deze drempel stappen. Nog beter, als het weekend eraan komt til je gewoon al je werk eroverheen.

Als extra service: de man met de zaag komt alles monteren. Hij werkt alleen op woensdag.

Kantoormeubilair ‘Van het Kastje tot de Muur’ – gooi het in de groep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×