Natte Poezen

Soms wou je dat je een jonge creatieve ondernemer was. De Macbook, de nonchalante werkhouding, de latte macchiato’s, het stijgerhout, de besprekingen in cafetaria’s van andere jonge creatieve ondernemers en de briljante opmerkingen die aan de lopende band uit je mond rollen, die ook nog eens moderne oplossingen voor eigentijdse problemen blijken te zijn.

“Had ik al gezegd dat je die trage en omslachtige processen ook digitaal met een appje kon doen? Ja, daar kijken jullie oude mensen natuurlijk van op, maar voor onze generatie is dat vanzelfsprekend. Doen we er ook nog sociale media bij, had je daar al eens van gehoord?”

Als jonge creatieve ondernemer ben je de orkaan die door alle bedrijven en projecten een frisse wind laat waaien, de tsunami die alle oude conventies overspoelt en op zijn kop zet, de aswolk die bij elke werknemer stof tot nadenken achterlaat en de aardbeving die alle heilige huisjes ineen laat storten.

Je bent die frisse blik, die jonge hond, die gewoon op basis van zijn aanwezigheid al een enorme verandering in een organisatie teweeg kan brengen. En het doet je allemaal niets, want je zit erover te denken om binnenkort twee jaar naar de Filipijnen te vertrekken om daar echt iets te betekenen. Professionele nonchalance is immers de drijfveer achter je carriere.

Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer dan niet bij Natte Poezen.

Bij Natte Poezen houden we namelijk niet van frisse honden en jonge creatievelingen. We zijn op zoek naar werknemers met een ziel: vochtige, klamme poezen. Mensen die niet elke dag met een hands-on mentaliteit uit bed stappen, maar ook soms flink balen als de wekker gaat. Mensen die hun tomeloze enthousiasme af en toe weten te temperen met wat cynisme. Mensen die soms graag een frikandel speciaal als lunch eten, in plaats van een speltcracker van de lokale boer. Mensen met zicht, maar zonder visie. Mensen met ervaring, maar zonder talent. Mensen met ideeën, maar zonder oplossingen. Mensen die het af en toe ook gewoon effe niet weten. Kortom, ben jij liever nat dan fris, liever deltawerk dan natuurramp, en liever oud en nieuw tegelijk?

Stuur ons een mail en krijg een baan. Er zijn altijd vacatures.

Onze visie:

Jonge poes
Frisse hond
Jonge blik
Frisse poes
Natte hond
Natte blik

één pot Natte Poezen

vacature, sollicitatie, uitdaging, nonchalance, natte poes, jonge hond, frisse blik, ondernemen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×