LMGTFY consultancy

We zullen maar meteen eerlijk zijn. We zouden er heel wat voor over hebben om consultant te zijn. De macht, de klasse, de perfectie van de lege blik, de angst in mensen hun ogen als je vertelt wat je doet, de pensioenregeling en de secretaresse. Ja, laat ons maar advies geven.

Maar we moeten eerlijk zijn: we zijn idealisten, we moeten eigenlijk iets zinnigs doen met onze niet-marktconforme studie: bijvoorbeeld voor een mager inkomen in de culturele sector vrijwilligen om authentiek te blijven, of bij werkervaringsplek in een goededoelenorganisatie onze morele kaarten uitspelen tot ons eindelijk die vaste baan wordt aangeboden, of ons hogerop typen in een administratieve data-entry functie, of een café beginnen.

Nee, keihard nee. We gaan voor de centen. Wij willen een consultancybureau, en dan ook meteen het beste. Kledingvoorschriften, corporate skivakanties, een glazen kantoor en dagen vol teammeetings zonder lunch: dat willen we. En we kunnen het. Kennis van het bedrijfsleven en de economie is totaal overbodig als je mensen gaat vertellen hoe ze moeten optimaliseren, herstructureren, investeren en reorganiseren. Iedereen is consultant.

De basis voor het beste consultancybureau bestaat namelijk al lang. Resultaten, onderzoek en het beste advies: Google doet dit al jaren. Als geen ander kunnen wij deze database inzetten voor uw advies. De meest complexe problemen reduceren wij tot zoektermen (of noem ze ‘key performance indicators) met de meest verbluffende resultaten. Voor u, in aflopende relevantie, een antwoord. Wij hebben toegang tot de experts met de meeste expertise en de meest professionele professionals, één muisklik bij ons vandaan. Wij, bij LMGTFY consultancy, vertellen u hoe de vork in de steel zit.

Je moeder gaf je ooit al eens het beste advies: gij zoekt, en gij zult vinden.

 

LMGTFY consultancy – Let Me Google That For You

google, consultancy, lmgtfy, advies, consultancybureau, expert, professional

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×