De WK WINmolen

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij voelen ‘m al maanden aankomen. Gewillig, halsreikend en hongerig staan we in de rij bij de supermarkt en kijken we naar de lege plek achter de cassiere. Wanneer komt daar nou die kartonnen stellage met gadgets voor het WK? Hebben ze nog geen idee ofzo? Sukkels. Wij namelijk wel.

Wat bij niemands WK mag ontbreken: de WK WIN-molen!

Volgend jaar, het jaar van oranje, zullen in alle kamers, alle tuinen en alle kroegen eensgezind de wieken draaien.

Er zijn twee dingen waar we in Nederland niet genoeg van kunnen krijgen en niet zonder kunnen: wind en Wesley Sneijder, en deze zomer worden deze twee eindelijk verenigd. Dit gadget grijpt zowel naar de toekomst, als terug naar een eeuwenoude traditie. De nieuwe waarden van duurzaamheid en innovatie worden verenigd met het eeuwenoude doorzettingsvermogen en de vindingrijkheid van de Hollander.

De WK WIN-molen is hét nieuwe gadget van dit sportseizoen. Deze archetypische doch moderne mascotte zal ons eensgezind naar de overwinning waaien. Met de WIN-molen in de hand en de longen vol met wind blaas je deze typisch Hollandse molen naar een geluidsvolume die alle voorgaande toeters en bellen laat zwijgen. Dus blaas je longen leeg en laat de wieken waaien!

Innovativiteit en brute kracht gingen nooit eerder zo goed hand in hand. Opnieuw zal Holland tot ver over de grens naam en faam kennen, door onze beste uitvinding: de windmolen.

Nu onze regering de windmolens uit het oog heeft verloren en Denemarken het stokje heeft overgenomen, moeten we tijdens het WK schouder aan schouder eendrachtig ons monopolie op de molen terugtetteren.

de WK WINmolen – tetter je toeter los

 

WK, wereldkampioenschap, voetbal, gadget, mascotte, winnen, supermarkt, albert heijn, wuppie, goal

One thought on “De WK WINmolen

  • 10 December 2013 at 00:16
    Permalink

    Weer super leuk dames!
    -x-x-x-

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×