Stiefcollectief voor Eenmaal

Vanavond opent Eenmaal opnieuw haar deuren. Bij dit eenpersoonrestaurant kan je “dineren in aangename eenzaamheid”. Zo na een zomervakantie van een overdaad aan gezelschap kan dit zeker een noodzakelijke luxe zijn.

Vorige keer kon je bij de Rollende Keukens luisteren naar een verhaal van Stiefcollectief. Deze keer omlijsten we het eenzame etentje met een diavoorstelling met tekst. Terwijl je eet, komen onze teksten voorbij. Helaas en jammergenoeg begrijpen we dat niet iedereen naar Eenmaal kan komen dit weekend. Jullie zitten natuurlijk op Lowlands, genieten nog van die laatste zonnige weken op Sicilie of hebben je agenda weer volgepland uit angst eenzaam de herfst in te gaan.

Toch willen we jullie graag dezelfde ervaring als bij Eenmaal aanbieden. Dek je tafel voor 1, zet je 1-persoons diner voor je neer, speel de video af en geniet van de 1-persoonsdiner. Eet smakelijk!

 

 

 

One thought on “Stiefcollectief voor Eenmaal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×