Stagecarrière

Je zal ons nooit horen zeggen dat er geen gaten in de markt meer zijn, maar ook voor onze flexibele werkhouding, uitstekende communicatieve vaardigheden, CV vol nevenactiviteiten, grenzeloze pro-activiteit en oneindige dosis affiniteit, is niet altijd gat op de arbeidsmarkt te vinden.

Dat is jammer, want werken doen wij heel graag. We doen niets liever dan de hele dag databases vullen met nuttige informatie, telefoongesprekken voeren om mensen van producten te overtuigen en onze social media skills inzetten voor een effectievere communicatie met de jeugd. En we verwachten er nauwelijks iets voor terug. Als het onder het mom van werkervaring of persoonlijke ontwikkeling moet dan vinden wij dat ook geen probleem. Je mag het exploitatie noemen, of starters recyclen, het maakt ons allemaal niets uit, we vervullen graag elke functie.

Dus waarom zoveel tijd stoppen in werving en selectie? Het zal dagen kosten om alle reacties op marketing- en communicatiestages door te nemen. Daar heb je zo weinig tijd en geld voor, dat je er net zo goed een stageplek voor kunt uitschrijven. Gelukkig kun je bij de Stagecarrière iemand vinden die al vijf keer deze stage heeft doorlopen en dus onmiddellijk inzetbaar is.

We bieden een database van duizenden gemotiveerde starters waarvan de kansen op de arbeidsmarkt alleen maar kleiner worden naar mate ze langer niets doen. Kortom, ze zijn er voor jou. Enthousiaste medewerkers die het heerlijk vinden de kans te krijgen om te laten zien wat ze waard zijn binnen het bedrijfsleven. Daarnaast staan ze te springen om zichzelf uit te dagen hun opgedane kennis nu eindelijk eens in praktijk te brengen. Ze kijken er vooral naar uit om je gehele social mediastrategie kosteloos uit te rollen, en zonder vergoeding een frisse blik op de databases te werpen. Geen bedrijfscultuur schrikt ze af.

Na afloop van de stage zal Stagecarrière de starters helpen zichzelf in een nieuwe stagefunctie te recyclen. Zo kunnen bedrijven rekenen op kosteloze werknemers met voldoende stage-ervaring, en starters op een vaste aanstelling met de zekerheid van een symbolische en constante vergoeding.

De Stagecarrière – omdat je CV nooit vol is

Photo Credit: Aff (currently away) via Compfight cc

2 thoughts on “Stagecarrière

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×