Panopticam

Laatst, op een van die zeldzaam mooie dagen, klom er een lieveheersbeestje op tafel. We hadden al enige tijd zitten staren naar het glazen oppervlak, de zon weerspiegelde er zo leuk in, en toen kwam opeens dat lieveheersbeestje door ons zicht lopen. Een groter geschenk hadden we ons eigenlijk niet kunnen wensen. Een uur staren werd beloond met deze kleine verschijning.

Het liefst zouden we elke dag naar onze tafel blijven staren, want wie weet wat nog meer om de hoek kan komen kijken, maar er zijn ook zoveel andere interessante objecten om 24 uur per dag gade te slaan. We zouden bijvoorbeeld ook zo graag uren in jouw koelkast willen kijken, je badkamerspiegel dagelijks willen monitoren en constant aanwezig willen zijn bij de vorderingen van je moestuin. Wat zou het leuk zijn om 24 uur per dag een blik te kunnen werpen in je kledingkast, en langzaam je style te zien verloederen, of aan de hand van een live-stream vanuit je koekjestrommel te speculeren over je gemoedstoestand, terwijl we de bananen op je fruitschaal langzaam zien wegbruinen.

Alles willen we zien. Voor elk persoon 1 vierentwintiguurscamera de hele tijd op 1 object. Na het succes van het vossennest op de Veluwe en volg de Steenuil kan nu eindelijk iedereen aan de slag met het live-streamen van de dagelijkse beslommeringen via een object in zijn persoonlijke ruimte.

Uiteraard kan alles gedeeld en gevolgd worden op een online sociaal platform, en kunnen op Panopticam.com ook bedrijven, overheidsinstellingen en zware industrieen zich aansluiten.

Maak vandaag nog een account aan en luid samen met ons het einde van de sociale media in. Volgen en delen waren nooit zo onverhullend en intiem, zo grondig en alomvattend. Sociale media was nog nooit zo saai en zo enerverend tegelijk.

Panopticam – Kan iemand dit alsjeblieft gaan ontwikkelen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×