De Zonneradar

Buienradar is nu al jaren een begrip voor controlfreaks die zelfs op Moeder Aarde grip willen krijgen middels een mobiele applicatie. Net als startpagina en kindertent.com maakt het niet uit dat het eruit ziet als een website uit de jaren negentig, als het de behoefte maar onmiddellijk wordt bevredigd. Wie behoefte heeft aan buien, wiekentmiljonairs en alle mogelijkheden voor dwarsfluitlessen, weet waar die moet zijn.

Maar wie behoefte heeft aan langdurige, positieve online impulsen met intense satisfaction als resultaat, kan geen kant op.  Sneeuwbuien en hagelstormen zijn overal te vinden, maar zon is natuurlijk waar het leven om draait.

Vind nu de zonnestralen tussen de wolken, zie je problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen en weet voor altijd wat er na regen komt.

Vind alles over de zonnedichtheid, zonnerichting, zonnedrukgebieden, zonne-intensiteit en zonnevlekken hier.

de zonneradar – waar alles om draait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×