De Vriendenmaatschappij

Vriendschap is een sociaal construct, dat weet iedereen. Daarnaast is het ook nog eens een fijn smeermiddel, zonder zware bijsmaak zoals supporter, zorger, of ondersteuner. Het is de meest pure vorm van liefde, een perfecte symbiose.

Daarnaast is vriendschap aanbieden en ontvangen onbaatzuchtig. Niet iedereen is immers even breed bedeeld met sex, geld en macht om uit te ruilen. Dan is het uitwisselen van vriendschap de ideale oplossing, want vriendschap is er altijd. Online is het al helemaal een scheetje. Het is gebeurd voor je er erg in hebt.

Nog mooier is dat het maken van nieuwe vrienden je goed doet voelen over jezelf. En dat is precies waar het leven eigenlijk om draait: je lekker voelen. Lekker je vriendschap aanbieden, zonder er iets voor terug te vragen en in de wetenschap dat er ook niets anders van je wordt verwacht. Dus als de eerste de beste gelegenheid zich voordoet om je altruistische houding tentoon te stellen, dan ga je er zonder veel bij na te denken op in. Het maakt eigenlijk niet eens meer uit waar je vrienden van wordt: een persoon, een instantie, een concept of een entiteit. Je voelt je er gewoon lekker onder.

Daarom helpt De Vriendenmaatschappij u graag het onderste uit de kan van deze potentiele bron van eeuwige loyaliteit te halen.

De kunst- en cultuursector vaart hier sinds de bezuinigingen uitstekend bij, maar het hoeft niet te stoppen bij deze linkse hobby’s. Nu zelfs Almere niet meer wil uitbreiden, moet ook de bouwsector innoveren. Ook al zijn alle fondsen voor de Mickey Mousestraat teruggetrokken, wij geven Almeerders de kans om vrienden te worden van deze vinexparel. Ook het langzame doodbloeden van de middenstand kan wat loyaliteit gebruiken. Een slimme middenstander biedt vandaag nog zijn vriendschap aan om zo in de toekomst zeker te zijn van zijn financiën. Gaan je puddingsbroodjes niet meer zo warm over de toonbank? Zoek dan gewoon vrienden voor die kleffe hap.

Wij bieden tips, trucs en vaardigheden voor elke entiteit. Hoe kun je de mensen die niet vies zijn van jouw vriendschap eenvoudig bereiken? Wie zijn de allemansvrienden die u op het oog heeft? Waar zijn ze te vinden? Wat geef je? Wat vraag je terug? Wij hebben een antwoord op al deze vragen.

Voor elke zoekende bieden wij een vriend die voor onvoorwaardelijke cashflow zorgt, want daar komt het eigenlijk allemaal toch wel op neer.

Word nu vrienden van De Vriendenmaatschappij – EEn keer trek je de conclusie

2 thoughts on “De Vriendenmaatschappij

  • 26 November 2012 at 22:03
    Permalink

    Stuur ‘ja!’ naar info@stiefcollectief.nl, vervolgens word je vrijblijvend doch dwingend op de hoogte gehouden van onze financiële situatie. Daar heb je vrienden voor.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×