Times Square Art Square

Op Stiefcollectief verzinnen we zelf graag bedrijven en initiatieven. Toegegeven, niet al onze ideeën zijn even uitvoerbaar. Wij troosten ons echter graag met het idee dat er soms van die initiatieven zijn die op het eerste gezicht vrij naïef en onhaalbaar lijken, maar eigenlijk gewoon geniaal zijn. Vooral als ze ook echt lijken te gaan werken.

Times Square Art Square is zo’n project dat behalve een avond leuke borrelpraat, eigenlijk ook gewoon een fantastisch idee is. Ze voeren nu campagne om alle billboards op Times Square in New York te vervangen door kunst. Ook onze lievelingswebsite voor de dagelijkse dosis popcultuur Flavorwire riep al uit: “Yes, We Can Replace Times Square’s Billboards with Art!”. Wij roepen mee.

Er loopt nu een Kickstarter-campagne waar je kunt bijdragen om schijnbaar naïeve ideeën de werkelijkheid te laten worden. Daarover ook onderstaande video.

[embedplusvideo height=”421″ width=”700″ standard=”http://www.youtube.com/v/6tKwAbyrMnQ?fs=1″ vars=”ytid=6tKwAbyrMnQ&width=700&height=421&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=¬es=” id=”ep6182″ /]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×