Authentic Realities Platform

Misschien is deze formatieweek niet het beste moment om over authenticiteit te beginnen. Politici zijn immers net zo authentiek als Bertolli pastasaus en Beef Chimmi Churry. Maar dat authenticiteit belangrijk is, dat weten we allemaal. Er zijn zelfs mensen die beweren dat authenticiteit steeds belangrijker wordt nu de wereld om ons heen een virtual reality experience is geworden en Tofik Dibi er een potje van heeft gemaakt.

Gisteren probeerden we bijvoorbeeld iemand uit te leggen hoe de juiste authentieke elementen je leven dramatisch kunnen verbeteren. Stel, je doet iets met vrienden, of zonder vrienden, dat maakt eigenlijk niet uit, als je maar de illusie wekt dat in de buurt van je kader ergens vrienden aanwezig zijn. Dan maak je daar een foto van met een app die een polaroid of lomocam nadoet. De foto die je dan krijgt is zo authentiek dat het lijkt alsof je ter plekke met een zoete herinnering van twintig jaar geleden te maken hebt: je hele lijf schreeuwt onmiddellijk de tekst ‘ACH GUT WAT LEUK’. Met moeite onderdruk je dat, zodat het niet per ongeluk uit je mond komt, of wordt opgeschreven naast het plaatje, dat je onmiddellijk deelt op alle denkbare sociale platforms om het gegeven ‘happiness is only real when shared’ hoog te houden. Het is fantastisch, want het maakt geen fuck uit welke foto of situatie je fotografeert, het is altijd het mooiste moment van je leven. ‘Dus als ik voordat ik een kogel door mijn hoofd jaag nog even een foto van mezelf maak, dan ziet dat er nog goed uit?’. Ja, sterker nog, mensen zullen zich afvragen hoe dat in godsnaam heeft kunnen gebeuren, aangezien de foto’s zullen uitwijzen dat je een fantastisch leven had.

Authentic Realities Platform is er voor al die ervaringsdeskundigen die het met ons eens zijn dat dit nog maar het topje van de ijsberg is. Veel meer producten, ervaringen en communicatiemiddelen kunnen en moeten worden verbonden met dat lekkere gevoel van puurheid, eerlijkheid en onvervalsbaarheid. Uw bedrijf kan zich aanmelden voor een Authentic Reality-check, waarbij we oprecht nagaan of wij van uw drie P’s :product, proces en personeel, vier P’s kunnen maken: puur product, proces en personeel. Onze designers, communicatie-experts en project managers staan klaar om u dat juiste randje, kartonnetje en houtje-touwtje te geven voor die onvervalsbaarheid die u anno 2013 niet kunt missen.

Wij leveren ook Authentic Reality Checks op maat, voor elk individu of collectief dat ook maar zijn vraagtekens zet bij zijn of haar eigen beweegredenen. Wij trekken ze wel recht.

Authentic Realities Platform – Verder dan Vintage

One thought on “Authentic Realities Platform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×