De Secundaire Vacaturebank

Iedereen weet dat het in het leven eigenlijk niet om geld of persoonlijke kwaliteiten gaat. Status is een flexibel begrip. En, het wordt ingevuld met wat je in het weekend laat zien, niet door de week. Niemand ziet dat je dat Excel-bestand tot grote hoogte tilt of de spijker op zijn kop slaat tijdens de vergadering.

We zouden jullie hier ook liever niet mee lastigvallen – er is niets ergers dan mensen die alleen over werk praten – maar het is de tijd van het jaar en de tijd van het leven.

Er is gelukkig één werkgerelateerde zaak die wel de nodige bewonderende blikken oplevert: de secundaire arbeidsvoorwaarde. We hebben het niet over de koffie-strippenkaart, maar over die extra’s bovenop je salaris die het plezier in het inhoudelijke werk overbodig maken: zo kennen wij bijvoorbeeld iemand waarvan de hand regelmatig op tv is, iemand die twintig keer per jaar naar een festival gaat en zich geen zorgen hoeft te maken dat de line-up nog niet bekend is en iemand die met kerst geen coquilles meer kan zien na al die volledig verzorgde vrijmibo’s.

Helaas bestaat er nog geen vacaturebank waar men weet waar het echt om draait. Een OV-jaarkaart – wellicht zelfs voor de eerste klas, vrij opneembare baaldagen en elk kwartaal het gladste Italiaans pak zijn goede voorbeelden. Maar ook: naptime, kinderopvang, dental, massages, een ecologische bedrijfskantine, buitenspeelkwartiertjes, een goede stereo-installatie zonder Skyradio, een espresso-machine, een moestuin op het dak, een door de vingers-policy wat betreft bedrijfsdiefstal en katers, een bedrijfs-huisdier, aantrekkelijke collega’s, een aardige receptionist, het zou zo fijn zijn als je je baan erop uit kon zoeken.

Het kan bij de Secundaire Vacaturebank. Vink je voorwaarden aan en wij presenteren direct het meest up-to-date overzicht van de banen die je door het weekend trekken.

Op de Secundaire Vacaturebank zit je altijd lekker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×