De Algemene Motivatiebrief

Stel, je hebt zojuist een ietwat kritische en enigszins onbegrepen brief naar de NRCnext gestuurd.

Ook al kreeg je wat klopjes op de schouder en bewonderende blikken, na een dag ebt dat gevoel van voldoening weer weg en hang je weer lusteloos bij je vrienden op de bank. Even voelde je de drive om iets in gang te zetten, zag je een concreet doel voor ogen en werd de weg ernaartoe voor je uitgerold. Maar al voordat die vooruitgangsdrang naar je kop is gestegen, is je motivatie alweer gedaald tot het punt dat het zelfs teveel moeite kost om een bakje huzarensla naar binnen te lepelen.

Wat zou het fijn zijn om op deze momenten terug te kunnen grijpen naar een algemene motivatiebrief. Een zorgvuldig opgesteld A4’tje, netjes bewaard in een laatje, met argumenten en motieven voor het wie, wat en hoe van je doen en laten. En nóg belangrijker, waarom het leven interessant is voor jou en jij interessant bent voor het leven. Wellicht met een bijgesloten Curriculum Vitae om ‘Het Beste Van’ weer even overzichtelijk op een rij te hebben. Zo probeert elke uitgerangeerde artiest immers ook weer zijn carriere nieuw leven in te blazen.

Wie gaat, met zo’n brief, nog drie weken op de Veluwe in een kring zitten om zichzelf te laten coachen? Je bespaart al snel een financieel en emotioneel fortuin. Neem een middag de tijd om met ons de Algemene Motivatiebrief op te stellen en je hebt een referentiepunt voor de rest van je leven. En omdat je na elke verjaardag je verwachtingen soms wat bij moet stellen, bieden wij ook de mogelijkheid om de Algemene Motivatie brief, en bijbehorend CV samen met jou te reviseren.

DE ALGEMENE MOTIVATIEBRIEF – de sollicitatie van je leven

3 thoughts on “De Algemene Motivatiebrief

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×