True Story – internetdating

Ook al is een almaar groter deel van de wereld single, alleen zijn zal nooit ieders ambitie worden. Iedereen wil een liefje, een maatje en zekerheid voor de oude dag.

Nu de zon dan eindelijk een beetje begint te schijnen wordt ook het meest cynische hart aangewakkerd om ‘s avonds hand in hand naar de ijsboer te wandelen. En de ervaring leert dat de cynicus meestal ook de grootste romanticus is. Hoewel de naïeve ziel genoegen neemt met een ontmoeting aan de bar, heeft de cynicus een gedenkwaardig moment nodig. Zonder verhaal met aanzwellende muziek, een geestige anekdote of de verheerlijking van het alledaagse gaat de cynicus niet zomaar overstag.

Maar helaas, de tijden zijn veranderd. Een toevallig ontmoeting in de boekwinkel zit er niet in, iedereen bestelt zijn boeken online. En probeer ook maar niet samen de trein te missen, want op het station wordt alleen de smartphone een blik waardig gegund. Internetdating is de harde realiteit geworden. De volgende generatie zal ouders hebben die met weemoed vertellen over de chatbox waar ze elkaar hebben ontmoet en de knullige username die ze toen nog hadden.

Gelukkig hebben wij de oplossing: True Story – het internetdatingbureau voor mensen die elkaar niet op internet willen ontmoeten.

Op deze site bieden we verschillende pakketen aan die elk een uniek scenario bieden waarmee je elkaar ontmoet kan hebben. Je kunt kiezen voor een gedetailleerde beschrijving van de ontmoeting, of zelf (samen!) creatief aan de slag gaan met een thematisch kader. We hebben onder andere de thema’s: ‘toevallig’, ‘gered’, ‘via via’, ‘genant’, ‘mag ik iets vragen?’, ‘hoe laat is het?’, ‘indie-romance’ en vele meer.

TRUE STORY – INVENTING LOVE

 

Geen moeite met internet-daten? kijk ook op lentevriendjes.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×