de EK WIN-molen

Wat bij niemands EK mag ontbreken: de EK WIN-molen!

Dit jaar, het jaar van oranje, zullen in alle kamers, alle tuinen en alle kroegen eensgezind de wieken draaien.

Er zijn twee dingen waar we in Nederland niet genoeg van kunnen krijgen en niet zonder kunnen: wind en Wesley Sneijder, en deze zomer worden deze twee eindelijk verenigd. Dit gadget grijpt zowel naar de toekomst, als terug naar een eeuwenoude traditie. De nieuwe waarden van sustainability en innovatie worden verenigd met het eeuwenoude doorzettingsvermogen en de vindingrijkheid van de Hollander.

De EK WIN-molen is hét nieuwe gadget van dit sportseizoen. Deze archetypische doch moderne mascotte zal ons eensgezind naar de overwinning waaien. Met de WIN-molen in de hand en de longen vol met wind blaas je deze typisch Hollandse molen naar een geluidsvolume die alle voorgaande toeters en bellen laat zwijgen. Dus blaas je longen leeg en laat de wieken waaien!

Innovativiteit en brute kracht gingen nooit eerder zo goed hand in hand. Opnieuw zal Holland tot ver over de grens naam en faam kennen, door onze beste uitvinding: de windmolen.

Nu onze (demissionaire) regering de windmolens uit het oog heeft verloren en Denemarken het stokje heeft overgenomen, moeten we op 9 juni schouder aan schouder eendrachtig ons monopolie op de molen terugtetteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×