Sluip EKO

Empathie doet het alleen goed op het witte doek. In het echte leven kom je er eigenlijk nergens mee. Goeie buren en verre vrienden zijn fijn voor in de kleine kring, maar het blijft vermoeiend om steevast te moeten bedenken hoe de ander zich bij jouw daden zal voelen.

Er doet zich namelijk al snel een probleem voor. Hoewel het hip, tof en happening is om alleen biologisch te doen, kan dit snel doorschieten naar een prekerig vingertje. En dat is jammer, want iedereen haat dat vingertje. Dus bedenk je de volgende keer als je iemand de morele les wil lezen, theorieën over overpopulatie en wereldvoedseltekorten aansnijdt, of iemand op de ethische onzuiverheid van zijn koffie wilt wijzen, dat niemand zich bekommert om jouw zorgen over de wereld. Dus hou jij het ook maar gewoon bij je salaris en je jurkje.

Gelukkig hebben wij de oplossing: Sluip EKO. Bij ons kan je fair trade producten kopen, duurzaam beleggen en met de fiets naar het werk, maar dat allemaal discreet gepresenteerd als het leven van Jan Modaal.

Je wekelijks macrobiotisch groentepakket wordt geleverd in een ordinair blauw-geel plastic tasje, er wordt een geluidsinstallatie in je elektrische auto geplaatst die secuur het geluid van een echte dieselmotor kan imiteren en onze consultants staan altijd voor je klaar met allerhande tips om zo onopvallend mogelijk biologisch door het leven te gaan.

Wanneer je je inschrijft wordt je automatisch lid van de sluip-eco community, waardoor je onmiddellijk in de gaten krijgt dat je niet alleen bent en je acties wel degelijk een verschil kunnen maken. Op het online sluip-eco platform kunt je met je medestanders anoniem tips & ideeën uitwisselen.

Wacht niet, ga vandaag nog undercover.

Sluip EKO – stiekem de wereld redden

One thought on “Sluip EKO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×