LIFEblog b.v.

Komkommertijd is niet alleen voor de groten der aarde weggelegd. De periode waarin geen enkele vooruitgang te vinden is in je leven en sleur al te veel gewichtigheid meegeeft aan je dagen, die kunnen wij doorbreken.

Wie zijn wij? Wij zijn voor een dag jouw followers, je enthousiastelingen en je aanbidders. Geen blik die je werpt, stilte die je laat vallen of leegte die je achterlaat blijft onbesproken. Wij maken een dag uit jouw leven tot een happening, waar iedereen het fijne van wil weten en elke expert zijn licht op zal laten schijnen. Voor één dag heb je je eigen LIFEblog.


Op je eigen liveblog worden een dag lang al je wandelgangen gevolgd en draait de wereld van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat  om jou. Uiteraard doen wij ons uiterste best om je intrigerend, empathisch en hardwerkend over te laten komen. Alle wensen zijn bespreekbaar.

 

Om een beter beeld te kunnen geven van een liveblog, een voorbeeld uit een fractie van het leven van Carl Hauser. Van deze gemiddeld actieve social media-gebruiker een doorsnee dag, doorspekt met een paar hoogtepuntjes.

 

LIFEBLOG Carl Hauser

29/03/2012 – 07:03: Over precies een uur wordt Carl Hauser wakker. Als er tussentijds meer berichten komen, dan zullen we jullie daarvan op de hoogte stellen.

29/03/2012 – 07:24: Op twitter was er even sprake van het ontwaken van Carl Hauser, maar dit bleek vals alarm te zijn. Vooralsnog staat het ontwaken van Carl Hauser over een half uur gepland. Verwacht wordt dat hij dan eerst onder de douche zal stappen.

29/03/2012 – 08:04: Carl Hauser is heeft zonet de snooze-functie van zijn telefoon gebruikt. Dit betekent dat we op dit moment nog geen update kunnen geven van zijn reilen en zeilen. Wel hebben we inmiddels meer informatie over hem kunnen verzamelen. Dit is hier te vinden.

29/03/2012 – 08:30: Carl Hauser is inderdaad onder de douche gestapt.

29/03/2012 – 08:44: Zojuist heeft Carl Hauser, na relatief snel zijn kleren te hebben aangetrokken, twee boterhammen met pindakaas gesmeerd en zit deze nu achter de krant (NRC.next) op te eten.

[…]

29/03/2012 – 12:54: Rond het middaguur is het tijd voor een korte update. Verschillende bronnen hebben het beeld kunnen bevestigen dat de ochtend van Carl gekenmerkt kan worden door ongewone chaos.

29/03/2012 – 13:15: Vooralsnog lijkt het erop dat Carl inderdaad een chaotische ochtend achter de rug heeft en dat deze onrust ook tijdens de middaguren zal continueren. Op dit moment wachten we op een reactie van Carl.

29/03/2012 – 14:00: Carl Hauser heeft zoals eerder voorspeld zojuist bevestigd dat hij een vrij abnormale ochtend heeft beleefd maar ‘ik heb hoop voor de middag’, aldus Carl. Carl bleek helaas niet in staat de kwestie verder toe te lichten.

29/03/2012 – 14.20: Naar alle schijn zal Carl zich over niet al te lange tijd naar de Alber Heijn begeven.

29/03/2012 – 14:30: Op dit moment kunnen we bevestigen noch ontkennen dat Carl zich inderdaad naar de Albert Heijn heeft begeven.

29/03/2012 – 15:15: Nog steeds is er onduidelijkheid over de momentele verblijfplaats van Carl Hauser.

Omdat er op dit moment geen nieuwe informatie over de activiteiten van Carl Hauser bekend is, volgt hier een korte samenvatting van voorgaande gebeurtenissen: Na een chaotische ochtend heeft Carl Hauser mogelijkerwijs zijn appartement verlaten om zich naar de Albert Heijn te begeven.

29/03/2012 – 16:15: Zojuist heeft Carl twee nieuwe vrienden gemaakt op facebook. Er is voorlopig nog veel onzekerheid over wat dit te betekenen heeft voor Carls huidige situatie. Hier meer van zijn Facebook.

29/03/2012 – 17:00: Verschillende bronnen hebben kunnen bevestigen dat Carl zich inderdaad rond 14.30 vanmiddag naar de Albert Heijn heeft begeven. Mogelijk is hij daar in het bezit gekomen van een broodje Bapao.

[…]

29/03/2012 – 23:44: Nu aan het eind van de dag wordt het tijd voor een samenvatting van de dag. Lifestyle-expert Linda Schaapmaker bevestigt het intrinsiek interessante karakter van het leven van Carl Hauser: “De onbevangenheid en het duidelijke bewustwordingsproces tussen twaalf en vijf uur ‘s middags zullen met terugkerende blik als cruciaal worden gezien in deze dag.”. Bij deze willen we jullie bedanken voor het volgen van deze liveblog. Tot morgen.

 

 

LIFEblog b.v. voor elk en ieders komkommertijd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required
×